söndag 25 maj 2008

Trollet 4 år

I onsdags så fyllde ju LillTroll 4år, GRATTIS IGEN ÄLSKLING! Här kommer foton från den stora dagen:
Uppvaktad på morgonen:

Hem från dagis:

Paketjakt, såklart!

Jordgubbstårta på kalaset på kvällen:

Hon var riktigt nöjd med sin födelsedag och alla paket hon fick. Kan även berätta att nuär 4års-kontrollen avklarad. Det gjorde vi i måndags, inte helt friktionsfritt men de obligatoriska delarna gjorde hon om än kankse motvilligt. Efteråt var hon så stolt när hon fick välja glass och frågade om V inte visste att det var kritor och pennor man ritade med och att det var 5 pärlor på tråden (vilket hon vägrat svara på när vi satt där inne...) Envis som...... ja okej då som sin mor!

Största tjejen var och klippte sig i tisdags, hon och Alle var framme själva. Så här modig var hon:

Ganska mycket hår som åkt av, men en skönhet klär ju i allt, så hon är lika snygg som vanligt!
I torsdags var det "symöte" igen, den här gången i T-holm. Klänningen börjar att ta form så nu är det snart dags för att sy i det riktiga tyget. Spännande! Gittan bjöd på jätte-god mat och paj, vin och likör. Vi hade det riktigt mysigt!

Fredag lördag har vi varit iväg på inköpsresa i Tyskland med ett av brudparen, väldans trevligt det med. Men man kan inte säga något annat än att vi var trötta när vi kom hem 00.45 inatt!

Idag har jag blivit firad av mina godingar med hemma-gjorda kort, halsband, tårta, lott och en ampel. Tack Älsklingar!!!!
På kvällen har vi har "mors-dags-grillning" med mamma, pappa och Karin.
Nu ska vi krypa till kojs och försöka sova ikapp några timmar!
Kram på er!

Inga kommentarer: