torsdag 8 maj 2008

Surprise....

En dag innan helgen, och det blir uppdaterat!!!! Inte dåligt!

Imorgon fyller kära mamsen år, så snart ska jag ner i källaren och fixa iordning lite kort. Vildarna ska bara i säng först... det är svårt att förstå att man måste lägga sig när det är så fint väder ute ;)

Det är så underbart att solen är här och att det är varmt ute! LJUVLIGT!
I måndags åt vi kvällsmaten ute på en picnicfilt, bland det bästa mellantjejorna vet! De älskar picnicfilten!
Sedan väntade de in Becka som var på fotbollsträning och så åkte de upp till Kvarnegården, för där var Kusinen och hälsade på. De har längtat så efter att få se henne, så nu äntligen!
Jag och Busan fick bli hemma och lägga oss (eller Busan Iaf)
Så liten och så söt, har ju bara fått se henne på foton än så länge, men av det lilla jag sett tycker jag hon är så lik våra tjejer när de var små. Och efter som Snygingen är morbror så är det nu bekräftat Gunnarsson-generna är starka!
Idag fyller dessutom Lilltjejans mamma år. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!
Om en månad är jag där också...;)

I Tisdags var vi och hejade på Becka, det var första ute-matchen. De vann med 1-0, GRATTIS!


Den starka Hejarklacken:Fast kanske inte alla av oss:

Igår var det bröllopsplanering hos ett av brudparen och idag är maken på svensexe-planering för en av alla som ska vara i sommar....

Idag har det också varit "symöte" igen, så Maja fick testa "provklänningen". Blir lite justeringar så det blir några fler möten (kanske en grillkväll hos min kära Gudmor...;) ).
Tillsist får ni lite bilder på LillBus och hennes kära bobbycar. Är inte alltid hon är så sams med den men när hon väl kommit upp (efter mycket slit) så är det roligt!
kram kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Way to go! Uppdatering av bloggen - underbart för oss som är inne varje dag och kollar! Vilka ljuvliga kort på Beckas match och Busans bobbycar! Och Fias klänning! Och allihop, förresten!Du är en duktigt fotograf! Tänk vad bra det kan bli med en digitalsystemkamera. Kramis

Anonym sa...

Fattar inte hur du hinner, men det är så kul att titta in och se. Du är så duktig.